Talíř hranatý malý Zobrazit větší

Talíř hranatý malý

11917B

Rozměry: 21,2 x 21,2 x 2,2cm.

Více informací

Skladem: 214 ks

150 Kč

1kg

Více informací

JOYYE – historie
Joyye je designový výrobce specializující se na ručně zpracované dekorační keramické nádobí. Společnost byla založena v roce 1998, nicméně její historie začíná již počátkem 20. století.
Zakladatelka společnosti Susan se narodila v rodině keramických řemeslníků, její dědeček vlastnil keramickou dílnu v čínské vesnici Gaobel, která proslula jako tradiční místo s keramickou výrobou s dračí pecí.
Susanin otec absolvoval keramickou akademii, pracoval jako ředitel státní továrny na výrobu keramiky a poté se stal ředitelem Institutu keramického dědictví ve městě Guangdong a napsal jednu z nejvlivnějších knih o tradičních výrobních procesech a technikách čínské keramiky.
Susan zdědila otcovu a dědečkovu lásku ke keramice a od raného dětství se s keramikou setkávala a zajímala se o ni. Po 15 letech práce si uvědomila, že všichni vyrábí totéž a ona by chtěla do keramiky vnést víc nápadů a proto si v roce 1998 založila vlastní firmu JOYYE.
Společnost Joyye používá k výrobě tradiční čínské techniky, které přecházely z generace na generaci a byly vlastně poprvé sepsány a vydány otcem Susan. Joyye vytváří moderní a trendy keramické nádobí s laskavým dotekem, ze kterého vyzařuje osobitý přístup při výrobě a v péči o zákazníky. Celkový charakter je hřejivý, jemný a pěkný. Výrobky jsou vždy v souladu s nejnovějšími trendy a módou, nebo někdy i dokonce trochu napřed.

JOYYE - současnost
Joyye nepředstavuje již pouze výrobu keramiky, ale celosvětově známou značku pro stolní keramické nádobí. Úspěšně exportuje své výrobky do slavných společností po celém světě, jako například SIA, ASA, Butlers, Pier 1, Cost Plus, Target, T2, Daiso apod.

Recenze

Napsat recenzi

Talíř hranatý malý

Talíř hranatý malý

Rozměry: 21,2 x 21,2 x 2,2cm.

Napsat recenzi

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

p r o d e j n a